Angelique Kouwenhoven

Angelique Kouwenhoven

Functie:
Strategisch inkoopadvseur

Organisatie:
Bureau Inkoop MVS

Als Strategisch inkoopadviseur bij Bureau Inkoop MVS (Maassluis, Vlaardingen, Schiedam en Stroomopwaarts) heb ik o.a. de verantwoording voor de coördinatie van het team en het inkoopbeleid. Na een ruime carrière in de inkoop en logistiek in de private sector, ben ik ruim drie jaar terug deze nieuwe uitdaging aangegaan in de publieke sector. Met een klein team begeleiden en adviseren we op de Europese en Nationale aanbestedingen van de vier hierboven genoemde organisaties. Op dit moment ben ik vooral bezig met aanbestedingen het sociaal domein en de bedrijfsvoering. Voor mij is één van de voorwaarden voor een geslaagde aanbesteding, als ik collega’s heb kunnen motiveren om MVI onderdeel van de aanbesteding te laten zijn en Opdrachtnemer en Opdrachtgever terugkijken op een geslaagd

proces en een geslaagde uitkomst.

In mijn eerste week bij Bureau Inkoop schoof ik aan tafel bij MVS collega’s die de taak hadden gekregen het MVI-actieplan te schrijven. Drie jaar later is het formele proces bijna afgerond en begint het echte werk. Mijn rol in dit proces werd die van projectleider, het bewaken en vinden van de gezamenlijke doelen zodat MVI geen belemmering vormt om samen aan te besteden.

Naast mijn werk volg ik een Master Strategie, Advisering en Verandermanagement aan de Universiteit Leiden. Ik ben druk bezig met mijn afstudeer scriptie. Qua opleidingen heb ik een brede achtergrond van Technische Bedrijfskunde, NEVI I, II en III (PLP) tot Logistiek management en NIMA sales en marketing.

« Naar het overzicht

Terug naar boven